Abonneer je op Radio de Richel

Radio de Richel is via je favoriete kanaal te luisteren en er zijn verschillende opties om je te abonneren. Hieronder vier mogelijkheden.

Via Mac of iPhone luisteren

Luister je op een Mac of met een telefoon van Apple? Je kan je abonneren via de Apple podcast applicatie.

Via Spotify luisteren

Luister je muziek via Spotify. Radio de Richel is via de podcastbibliotheek van deze dienst te beluisteren. Ga naar: https://open.spotify.com/show/7pJBHjBOZQJDbZcScO9zVw

Op een Android-telefoon luisteren

Luister je op een Android-telefoon naar Radio de Richel ga dan naar http://subscribeonandroid.com/theaterkrant.nl/feed/podcast-derichel. Op deze site vind je een aantal suggesties voor app’s om naar de podcast te luisteren. Als je al een podcastapplicatie op je Androidtelefoon hebt, dan wordt deze automatisch geopend. Werkt dit niet? Probeer dan Radio de Richel te vinden via de zoekoptie van de applicatie. Of zoek in je app de mogelijkheid om de podcast toe te voegen met het RSS feed. Het RSS feed van de podcast is: “https://www.theaterkrant.nl/feed/podcast-derichel”.

Via de website luisteren

Luister je graag via de website? Abonneer je dan via een mail dienst. Deze link brengt je naar een site die je een mailtje stuurt bij nieuwe afleveringen.